Qui som

AUCORE és l'assessoria de gestió que el seu projecte necessita.

En AUCORE busquem l'excel·lència per als nostres clients. Per això donem un servei directe i personalitzat a tots ells, estudiant cada cas separadament.

 

Som assessors amb àmplia experiència en la direcció financera, lleis, auditoria i control, en societats que operen en diferents sectors empresarials, com ara Sanitat, TIC, Banca, Viatges, Construcció, Distribució ...


Des d'AUCORE realitzem una tasca de gestió integral i personalitzada en tots els àmbits de la vostra empresa amb independència del sector en què estigui ubicada i la seva dimensió. L'experiència del nostre equip l'avalen més de vint anys d'èxits en tots els àmbits financers, fiscals i jurídics. És per això que posem a la vostra disposició un equip de professionals, especialitzat, amb àmplia experiència en el sector de la gestió empresarial, adaptant-nos en tot moment a les vostres necessitats.


Som flexibles. Si el vostre projecte ja disposa de serveis d'assessoria externs, podem determinar quins punts cecs han de ser atesos, sense solapar la feina que ja us realitzen.


On hi ha una empresa d'èxit, algú va prendre alguna vegada una decisió valenta. Peter Drucker